Coșul este gol
Termenii şi condiţiile learning.md

Ultima modificare: 17 decembrie 2013


Bun venit la learning.md!

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de Internet Consulting srl., cu sediul în R. Moldova, str. Bănulescu Bodoni 59. în continuare Companie.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.Utilizarea Serviciilor noastre de instruire

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin intermediul site-ului Learning.md. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legiislației în vigoare a R.Moldova. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul cursurilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului.

Serviciile noastre poate afişa un anumit conţinut a cursurilor care nu aparţine Companiei. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile sau cursuri, mesaje administrative şi alte informaţii prin intermediului mesajelor SMS, email, rețelelor sociale, poșta tradițională sau altă cale legală de informare pentru utilizatorii care au salvat datele personale. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări prin dezabonare de la serviciile prin serviciile prezentate sau contactul direct.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.


Contul dvs. learning.md

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont Learning.md. Puteţi să vă creaţi propriul Cont Learning.md, sau Contul Learning.md vă poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau instituţia dvs. de învăţământ. Dacă utilizaţi un Cont Learning.md atribuit de un administrator sau înregistrat prin intermediul unei companii, acestga are dreptul de a controla statistica de accesare, întrebările sau comentariile adresate sau să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul.

Pentru a vă proteja Contul Learning.md, păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului Learning.md. Încercați să nu reutilizați parola Contului Learning.md pentru aplicații terță parte. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a Contului Learning.md vă rugăm să contactați adminsitrația site-ului. Datele personale și statisticile de utilizare poate fi trasmise partenerilor learning.md fără anunțarea prealabilă a utilizatorilor.


Anumite Servicii vă permit să trimiteţi conţinut. Dacă aveți un Cont Learning.md, este posibil să afișăm Numele profilului, Fotografia de profil și acțiunile dvs. pe care le întreprindeți în cadrul Learning.md sau în cadrul aplicațiilor terță parte conectate la Contul Learning.md inclusiv să le afișăm în anunțuri sau în alte contexte comerciale. De asemenea datele DVS de contact pot fi trasmise altor membrii Learning.md pentru a favoriza procesul de studiere și de comunicare.

Este interzis afișarea publică a datelor de acces asupra contului personal sau trasmiterea acestora unor persone terțe care nu sunt membrii familiei. În cazul depistării contul Learning.md poate fi blocat fără posibilitate de restabilire și retragerea sumelor achitate pentru accesul asupra cursurilor.


În cazul insultării sau postarea unor mesaje agresive, rasiale, sau a unor mesaje care administratia Learning.md le consideră rele, poate fi stopat accesul la postarea mesajelor, întrebărilor, pînă la blocarea contului fără restabilirea acestuia.

Learning.md va asigura accesul asupra cursurilor care au fost achitate, o perioadă garantată de 12 luniProtejarea confidenţialităţii

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că Learning.md poate să utilizeze datele personale înregistrate și să păstreze pe un timp îndelungat accesul la aceste, de asemenea poate fi utilizate pentru promovare a serviciilor utlterioare de informare a altor servicii adiacente sau a unor servicii terțe. Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor puteți să ne contactați la adresa oficială a companiei Internet Consulting srl. care o găsiți mai jos.Despre cursurile de instruire

Nu aveţi dreptul să copiaţil să salvați, să modificaţi, să distribuiţi prin nici o formă, fie iframe sau alte modalități ananlogice, să vindeţi sau să închiriaţi sau donați nicio parte a informațiilor şi a cursurilor incluse; nu aveţi dreptul să refaceţi sau să încercaţi să plagiați conținutul unui curs cu excepţia în care aveţi permisiunea scrisă din partea noastră. Aceste restricții sunt valabile și în cazul în care utilizatorul a achitat pentru intruirea dată

Aveți dreptul de a viziona, de a lua notițe, de a comenta și a pune întrebări vizavi de cursul de instruire. Learning.md va fi responsabilă de oferirea accesului spre cursurile achitate pentru o perioadă de minim un an de la data efectuării tranzacției de achitare.

Cursurile și materialele adiacente nu pot fi proiectate sau afișate, trasmise, pentru un grup mai mare de 3 persoane dacă aceștea nu sunt membri familiei. Și va fi posibil doar cu acordul scris a Companiei. Cursul procurat va fi accesibil de la maxim 3 IP-uri diferite fiind accesată de Persona care a procurat cursul sau de membrii familiei acestuia.


În cazul depistării transmiterii datelor despre contul personal, copierea sau distribuția datelor din acest site sau unor alte încălcări descrise în acest regulament Copanie este în drept să ceară prejudiciul adus acestuia.

Learning.md nu poartă responsabilitate de calitate, durată sau efetelor așteptate din urmă instruirii din partea utilizatorilor. Utilizatorii nu pot cere restituirea mijloacelor financiare alocate pentru instuirea uni curs din cauza calității sau pe motiv că nu a apelat la acest serviciu ulterior.

Learning.md va depune efort maxim pentru asigurarea unor servicii calitative a imaginilro, sunetului și a vitezei de acces asupra site-ului, totuși Compania poate să închidă accesul asupra site-ului pentru o perioadă nu mai mare de 48 ore lunar asupra site-ului, în caz contra utilizatorii pot cere restituirea sumelor de bani achitate pentru cursurile care nu au fost accesate.


Compania poate percepe anumite taxe de acces la cursurile și informația oferită. În cazul în care Learning.md nu va putea oferi cursul pentru care sa achitat în termen de 48 ore de la efectuarea plății utilizatorul paote cere înapoiare banilor, în acest caz Compania va restitui în timp de 30 zile lucrătoare suma primită în contul sau de la beneficiar.


Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, learning.md poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui Serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului Serviciu.


Răspunderea pentru Serviciile noastre

În măsura permisă de lege, learning.md furnizaorii și sitribuitorii learning.md nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri și venitorui sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte. În limite permise de leg, a furnizorilor și a distribuitorilor săi pentru orice reclamație în baza acestor termeni și condiții, inclusiv pentru toate garanțiile implicite, se limitează la suma pe care a fost achitată pentru utilizarea serviciilor, sau la alegerea nostră, se limiteazaă la furnizarea din nou a serviciilor.


Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Dacă utilizaţi Serviciile noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă va apăra şi va despăgubi Compania Internet Consulting srl, afiliaţii, funcţionarii, agenţii şi angajaţii acesteia împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea Serviciilor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor. Compania va fi în drept să aibă acces la datele statistice și conturile personale a angajaților săi sau a unor alte personae pentru prin intermediului carora a fost înregistrați.


Programul de afiliere

Noi suntem bucorosi sa va vedem in cadrul partenerilor de afiliere a site-ului learning.md. Learning.md va întreprinde eforturi maxime pentru acordarea suportului informațional și consultativ partenerilor sai, parter poate fi siteurile, blogurile, sau persoanele particulare deținătoare de careva resurse informaționale pot participa în cadrul programului de afiliere după înregistrare pe site-ul learning.md
Plata pentru programul de afiliere va fi făcută o dată la trimetru și va fi retribuite serviciile de intermediere în mărime de 20% din sumă primită de la utilizatorul site-ului.
Prima plată va fi efectuată după ce suma de retribuții va fi mai mare de 500MDL provenită de la cel puțin 3 înregistrări diferite, Iar plățile ulterioare vof fi la solicitarea utilizatorului înregistrat al programului de afiliere cu conția ca sumă sa nu fie mai mică de 500MDL.
La programul de afiliere pot participa orice persoană juridică sau fizică din R.Moldova care a atins vîrsta de 18 ani. În cazul în care la programul de afiliere este înregistrat o persoana juridică acesta va primi suma integrală în contul sau de decontare. În cazul în care este o persoană fizică va fi reținut impozitele conform Legistației r.Moldova șa ziua plății retribuțiilor.

Learning.md poate întrerupe contractul de colaborare cu programul de afiliere și stoparea plăților în următoarele cazuri:
A fost utilizat spam-ul ca metodă de promovare a lecțiilor
Utilizatorii au fost forțați impuși sau înșelați pentru înregistrarea și procurarea cursurilor
Nu a fost efectuată nici o înregistrare nouă timp de 6 luni consecutiv.
Au fost întreprinse careva acțiuni care duce la denigrarea proiectului learning.md
Nu a fost înlăturarea în decurs de 7 zile după anunțarea de către learning.md a cărorva acțiuni sau informații care nu corespund cu politicile companiei.


Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum sapte zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre Learning.md şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

În cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile, se va aplica legislaţia R.Moldova.


Date de contact

tel. (+373 22) 926-914
e-mail: info@learning.md

Denumirea SC "Internet Consulting" srl
Adresa juridică str. Bănulescu Bodoni 59
Cod unic 1005600039866
Cont bancar Nr. 2224710SV23047747100
Banca "MobiasBancă" MOBBMD22Termeni și condiții

Serviciile sunt oferite de Webconsulting.md - Internet Consulting srl., cu sediul în R. Moldova

Vezi mai mult