Coșul este gol
Prețul: 320 Lei
Trainer: Rodica Cheptine
Cursuri online
Cursurile sunt disponibile de
oriunde unde aveți Internet
Lectii mai ieftine
Economisiți cu 70% din costul
cursului prin learning.md
Timp pentru lecții
Economisiți zilnic
1 oră pentru deplasări
Înterbari și răspunsuri
Adresați întrebări
și primiți răspunsuri
Video calitate HD
Calitate HD video
și a sunetului
Repetati cursurile la distanta
Puteți repeta cursul de cîte
ori vă doriți în orice timp

Structura cursului

 • Baza pentru machiaj, aplicarea fondului de ten 1 zi
 • Sculptarea și corecția feței 2 zi
 • Machiajul de zi 3 zi
 • Machiajul de tip business 4 zi
 • Trasformarea machiajului business în machiaj de seară 5 zi
 • Machiajul clasic de seară 6 zi
 • Tehnica "Smokey eyes" 7 zi
 • Machiajul retro 8 zi
 • Machiajul ochilor mici 9 zi
 • Aplicarea genelor false 10 zi
 • BONUS - Descrierea și caracterizarea periilor pentru machiaj 11 zi
 • Incheierea 11 zi

Machiajul este o artă, care pentru multe femei pare a rămâne o enigmă. Mai ales, după o vizită la un salon de frumusețe, sau după experiența de machiaj cu un stilist profesionist, ni se pare aproape imposibil să repetăm această măiestrie acasă, în condiții și cu produse mai comune.

Acest curs de machiaj vine să aducă ceva lumină în arta misterioasă a machiajului, să prezinte mici trucuri și secrete pentru a simplifica pe cât posibil problema de a te machia singură, atunci când nu ai acces la un salon sau stilist profesionist, sau vrei pur și simplu să înveți arta machiajului în condiții ajustate timpului și programului tău. Avantajul acestui curs față de un curs gratuit este că primești informația necesară de la un specialist cu experiență de 7 ani în domeniu.Anumite tipuri de machiaj, produse sau tehnici pot fi învățate doar în pași concreți, cu exemplu vizual. De aceea, am pregătit un curs de machiaj optim, cu un program de lecții pentru începători, pornind de la cele mai simple trucuri pînă la câteva machiaje complexe, cu prezentare de produs și aplicarea acestuia. După cum vei vedea pe parcurs, am ales și diferite tipuri de fețe, cu diferite tipuri de piele sau forme ale ochilor/buzelor/nasului, tocmai pentru a demonstra flexibilitatea machiajului în împrospătarea și transformarea unei fețe.

Vei parcurge un drum complet, începând de la aplicarea corectă a bazei pentru machiaj, a alegerii și aplicării fondului de ten și fixarea acestuia. De asemenea, vei afla arta sculptării feței, pentru a masca unele imperfecțiuni și a evidenția conturul corect al feței.Vei afla secretele unui machiaj reușit de zi, astfel încât să arăți proaspătă pe tot parcursul acesteia. Vei ști de ce un machiaj reușit business îți aduce un atu în plus, și cum poți să-l transformi la repezeală într-un machiaj de seară, în câțiva pași. Vei trece la machiajul de seară, cel clasic, care poate fi interpretat pentru orice ocazie, și cel mai trendy machiaj de seară, tehnica smokey eyes. Vei afla cum poți să arăți ca o divă clasică, învățând machiajul retro.

De asemenea, pentru forma ochilor mai mici, vei afla cum să-i mărești vizual. Vei căpăta deprinderea de a-ți aplica gene false, pentru un look mai dramatic, la o ocazie specială. Și, ca bonus, vei găsi la sfârșit o lecție, în care vei afla importanța fiecărei perii de machiaj, folosită în acest curs, eficacitatea ei și îngrijirea unui set complet de perii.

În fiecare zi vei avea acces la o nouă lecție tipm de 10 zile.

Sper să-ți fie de folos orice lecție, să faci deprinderi frumoase și să le folosești cu curaj în orice situație.
Cu drag, Dika Cheptine.Apăsați butonul ÎNCEPE CURSUL și plasați acest cod promoțional machiaj10254
apoi butonul APLICĂ, veți beneficia de o reducere de 50%

Curs de machiaj pentru începători în 10 zile

Curs de machiaj pentru începători în 10 zile

Calitate Garantata

Fă o incursiune în arta machiajului, află mici trucuri și secrete în dorința de a arăta cât mai bine.

Consultă sfatul specialistului în aplicarea diferitor produse, alegerea unei palete potrivite de culori pentru unul sau alt tip de machiaj.

Încearcă acum cursul video de machiaj pentru începători.

Durata: 10 zile Trainer: Rodica Cheptine
Rodica Cheptine
Make-up artist cu activitate de 7 ani, a fost participantă la concursuri naționale în arta machiajului, are la activ numeroase colaborări cu reviste, posturi tv, portaluri de specialitate.
Termeni și condiții

Serviciile sunt oferite de Webconsulting.md - Internet Consulting srl., cu sediul în R. Moldova

Vezi mai mult